Gashoudersplein 2 - 4
8442 MC Heerenveen
0513-684746

Route

Belparkeren in parkeergarage Geerts Willigen Heerenveen

Op straat kon het al langer, maar sinds deze week kunt u ook belparkeren in de parkeergarage Geerts Willigen. U hoeft niet langer bij de betaalautomaat te betalen, maar u betaalt eenvoudig met de mobiele telefoon.

Wanneer u wilt belparkeren betaalt u via de provider waarmee je een abonnement hebt afgesloten (bijvoorbeeld Parkmobile of Yellowbrick). Na binnenkomst in de parkeergarage meldt u uw auto aan door het zonenummer in te voeren in de app op uw smartphone. Op het moment dat u de parkeergarage verlaat, wordt de transactie automatisch afgemeld. U hoeft dit dus niet zelf te doen. Zo betaal u snel, achteraf en nooit teveel!

Hoe werkt het?

Wanneer u gebruik wilt maken van belparkeren, registreert u zich vooraf bij één van de belparkeerproviders. U kunt zelf bepalen welke provider u kiest. Na registratie:

  • U rijdt naar de Geerts Willigengarage.
  • U trekt een parkeerkaartje bij de inrit.
  • U parkeert de auto.
  • Met uw mobiele telefoon meldt u uw kenteken aan door het zonenummer in te voeren dat in de parkeergarage en bij de voetgangersentrees te vinden is.
  • Bij terugkomst kunt u zonder verdere actie te parkeergarage verlaten. Het kenteken wordt automatisch afgemeld bij het uitrijden.
  • De aanbieder met wie u hiervoor een contract heeft afgesloten, regelt achteraf met u de betaling van de parkeerkosten via een factuur.

Kan ik met iedere mobiele telefoon belparkeren?

Belparkeren kan met elk type mobiele telefoon. Wanneer u wilt belparkeren kun u uzelf aanmelden door het zonenummer van de locatie te sms’en naar het nummer van de provider. De meeste providers werken echter met een app, u kunt u dan aanmelden via deze app. U moet dan wel in het bezit zijn van een telefoon die over internet beschikt (smartphone).

Wat zijn de voordelen?

  • U hoeft niet meer in de rij te staan bij een betaalautomaat om af te rekenen.
  • Bij zakelijk gebruik kunt u makkelijk de kosten declareren.
  • U heeft keuzevrijheid wat betreft de belparkeerprovider.

Welke belparkeerproviders zijn actief?

Meld u vooraf aan bij een van de belparkeerproviders die actief zijn in Nederland. Doch niet uitsluitend: MyOrderParkmobilePark-lineSmsparkingYellowbrickMKB Brandstof, Easy2pay, Easypark, Flitsmeister, Parksen BV, TanQyou, ULU, ParkD, Guestpark,etc.